Are 1m si 35 cm înălțime și câștigă zeci de milioane de dolari pe an. Cum arată soția lui Peter Dinklage


Fanii serialului  "Urzeala Tronurilor" s-au obișnuit deja să îl vadă jucând rolul lordului Tyrion Lannister", dar nu la fel de mulți dețin informații despre viața lui din spatele camerelor de luat vederi.


GALERIE FOTO MAI JOS 

Actorul în vârstă de 49 de ani a declarat în trecut că a trebuit să treacă prin foarte multe neplăcerite, cauzate de înalțimea lui.

 

"Când eram mai mic erau tot felul de comentarii răutăcioase. Ca adolescent am fost mereu furios și acru și mi-am ridicat ziduri pentru a mă apară de cei din jurul meu.

Pe măsură ce am crescut însă am înțeles că e mult mai bine să tratezi totul cu umor, să înțelegi că problema nu este a ta, ci a celor care te înconjoară", a explicat el despre experiență de a te naște cu o astfel de afecțiune. Ajuns la 49 de ani, actorul a reușit să își depășească problemele și se declara un bărbat împlinit, cu o carieră la care mulți visează și o familie frumoasă.

 

Peter este căsătorit cu Erica Schmidt, regizor de teatru, care i-a dăruit și o fetiță în anul 2011. Cei doi au apărut recent la o recepție organizată după decernarea premiilor Emmy și au impresionat încă o dată cu naturalețea și dezinvoltura lor.

 

Surprinzător pentru unii, cu toate că măsoară doar 1 metru și 35 cm înălțime, actorul are o soție cu înălțime normală care îl sprijină în carieră lui cinematografică, dar și în ceea ce privește activitățile lui extra-hollywoodiene.

 

Vezi cum arată soția lui în GALARIA FOTO de mai jos:

  • Are 1m si 35 cm înălțime și câștigă zeci de milioane de dolari pe an. Cum arată soția lui Peter Dinklage

related posts

Modifică setările cookies