Are aproape 90 kg, dar barbatii sunt topiti dupa formele ei. Ashley Graham, sexy printre vedete la o prezentare de moda


In urma cu 10-15 ani nici nu se concepea ca o femeie de 90 kg sa fie pusa pe acelasi loc cu un model de 50 kg. In prezent, Ashley Graham este o zeita in lumea modei si castiga cot la cot cu nume mari ca Gigi Hadid sau Kendall Jenner. 


A aparut pe coperta Vogue si a pozat sexy in Sports Illustrated, demonstrand ca si o femeie plus size poate fi extrem de frumoasa.

Invitata la prezentarea noii colectii Moschino, Ashley Graham a reusit sa le eclipseze pe cele mai sexy vedete din showbiz. Imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati din piele, combinati cu un tricou asimetric si o jacheta cool tot din piele, Ashley a aratat ca o adevarata diva. Pentru acest eveniment, modelul a avut un look special: a avut parul lung si drept, cel mai probabil rezultatul unor extensii.

La prezentarea Moschino si-au facut aparitia cele mai sexy vedete. In primul rand au stat Fergie, Vanessa Hudgens si Kate Beckinsale. 

Vanessa Hudgens a aratat spectaculos intr-o rochie mini multicolora.

Fergie si-a etalat picioarele sexy intr-o rochie ultra scurta.

Printre vedetele care s-au facut remarcate a fost si fiica de numai 15 ani a lui Cindy Crawford, Kaia Gerber.

  • Are aproape 90 kg, dar barbatii sunt topiti dupa formele ei. Ashley Graham, sexy printre vedete la o prezentare de moda

related posts

Modifică setările cookies