Are cele mai lungi picioare din showbiz, dar acum par cu adevarat interminabile. Ce truc a folosit Karolina Kurkova ca sa isi alungeasca si mai mult picioarele


In varsta de 30 de ani, Karolina Kurkova este unul dintre cel mai bine cotate modele internationale. De origine ceha, Karolina este faimoasa pentru doua lucruri, in afara de frumusetea sa: lipsa buricului si picioarele incredibil de lungi.


La 1.80 m inaltime, este firesc ca si picioarele ei sa aiba o lungime impresionanta. Insa Karolina Kurkova a folosit, la cea mai recenta aparitie a sa, un truc care i-a facut picioarele sa para si mai lungi.

Este un truc pe care il poate folosi oricare dintre noi, cu acelsi efect. Modelul a imbracat o pereche de jeansi albi lungi, evazati, care ii acopereau si incaltarile. Astfel, modelul a creat iluzia ca are picioarele si mai lungi.

Si Dana Rogoz a apelat la acest truc in trecut, iar aparitia ei a fost apreciata de criticul vestimentar Alin Galatescu. Vezi aici articolul cu Dana Rogoz.

Stilistul Marian Palie a explicat pentru perfecte.ro cum pot fi purtati blugii evazati.

“Jeansii evazati nu ofera prea multe solutii de a-i purta. Anii 70 ne-au spus cam tot.”, ne-a explicat stilistul Marian Palie. Astfel, el recomanda sa-i porti cu incaltaminte cu toc: “Este unul dintre trucurile stiute de toata lumea ca la o pereche de jeansi evazati merge o pereche de pantofi cu toc. Si e si mai frumos, pentru ca tipul de croi de clopot este pus in evidenta mult mai frumos daca prinde mai multi centimetri”

“Nu avantajeaza chiar orice silueta. Femeile care au soldurile destul de bine formate, ar trebui sa se abtina de la a-i purta”, ne-a sugerat Marian Palie.

  • Are cele mai lungi picioare din showbiz, dar acum par cu adevarat interminabile. Ce truc a folosit Karolina Kurkova ca sa isi alungeasca si mai mult picioarele

related posts

Modifică setările cookies