Are o sora superba, dar prefera sa o tina ascunsa! Cum arata Angela, sora discreta a lui Katy Perry


Pana anul trecut, cand si-a lansat filmul documentar "Katy Perry : Part of Me", cantareata si-a tinut ascunsa sora superba. Angela Hudson, sora lui Katy Perry, are 30 de ani si seamana destul de mult cu vedeta.


Katheryn Elizabeth Husdon , alias Katy Parry, si sora sa Angela au fost crescute intr-un mod destul de traditionalist. Parintii lor erau extrem de conservatori si nu le dadeau voie nici macar sa asculte muzica pop. Totusi, nu au putut ignora talentul lui Katy, pe care au indrumat-o catre musica gospel. Cantareata a si scos un album de muzica gospel, semnat cu numele sau adevarat.

Cu tata pastor, Katy si Angela au avut o adolescenta destul de restrictiva. Cele doua surori au urmat chiar cursurile unei scoli crestine.

Foto: Angela si Katy in corul scolii

Cele doua sunt extrem de apropiate si in prezent. Angela o urmeaza pe Katy in turneele sale mondiale, facand parte din staff-ul cantaretei.

Intr-un interviu, Katy a facut cateva dezvaluiri despre sora sa, care probabil ca ar fi trebuit sa ramana in familie. Cantareata a marturisit ca Angela, in adolescenta, a furat lenjerie intima dintr-un magazin, iar tatal sau a pedepsit-o trimitand-o la o scoala din Arizona, familia ei locuind in California.

"Sora mea are o figura angelica, este perfecta si adorabila. Cred ca a pacatuit o singura data in viata ei si atunci s-a si aflat! A furat un sutien dintr-un magazin si tata a trimis-o in Arizona. A trebuit sa traiasca cu o alta familie timp de cateva luni", a spus Katy despre sora sa.

  • Are o sora superba, dar prefera sa o tina ascunsa! Cum arata Angela, sora discreta a lui Katy Perry

related posts

Modifică setările cookies