Au aparut imagini noi din Fifty Shades Darker. In ce ipostaze sunt surprinsi Anastasia Steele si Christian Grey


Inainte de premiera pe marile ecrane a filmului "Fifty Shades Darker", producatorii filmului de dragoste au lansat imagini nemaivazute pana acum cu Anastasia si Christian.


Mai e putin pana la lansarea filmului "Fifty Shades Darker". Pentru a-i starni pe fani si a-i determina sa mearga in salile de cinema pentru a vedea ce urmeaza sa se intample, producatorii au lansat noi imagini din film.

In capturile distribuite presei, Ana poate fi admirata intr-o superba rochie rosie. Au aparut, de asemenea, noi ipostaze cu Jack Hyde, Leila Williams si Jose Rodriguez.

Foto: Just Jared

In noile poze oficiale poate fi vazuta si Kim Basinger, care va juca rolul Elenei Lincoln, supranumita Mrs. Robinson, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el. Elena este si partenera de afaceri cu Christian Grey, foarte buna prietena cu mama chipesului miliardar si prima persoana care l-a introdus in lumea sado-mascochistilor.

Asa cum era de asteptat, noile imagini au strans o multime de vizualizari, dar si comentarii pozitive, semn ca si acest al doilea film din serie va avea acelasi succes rasunator ca primul.

Mai multe imagini din Fifty Shades Darker vezi AICI.

related posts

Modifică setările cookies