Au confundat camera de hotel cu plaja. Ipostazele fierbinti in care au fost surprinsi Heidi Klum si iubitul ei


Heidi Klum se comporta ca o adevarata adolescenta. Desi are 42 de ani si 4 copii, fostul model se disteraza ca o tinerica alaturi de iubitul ei tinerel si bogat.


Topmodelul international Heidi Klum formeaza un cuplu cu Vito Schnabel, un tanar in varsta de 28 de ani care se ocupa cu restaurare si comercializare de opere de arta. In urma cu putin timp, cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre de paparazzi pe plajele din Sardinia, iar acum imaginile fac inconjurul internetului.

In pozele controversate, Heidi poarta un costum de baie negru, format din doua piese, care ii pune in evidenta formele tonifiate. Folosindu-se de farmecele personale, Heidi il tine ocupat pe mai tanarul partener, care ii rapsunde la gesturile de afectiune si ignora prezenta paparazzilor. 

La fel de provocatoare ca la debutul in modelling, blonda este irezistibila pentru iubitul ei tinerel, care nu isi poate dezlipi mainile de pe posteriorul ei.

Lui Vito Schnabel ii plac femeile celebre, frumoase, mai in varsta decat el si are o lista impresionanta de cuceriri de la Hollywood, toate femei cu experienta. Cea mai recenta cucerire a sa este Heidi, despre care se spune ca ar fi inceput sa-si neglijeze copiii de cand formeaza un cuplu cu acest Don Juan de L.A.

Klum a inceput relatia cu Schnabel la scurt timp dupa ce s-a despartit de bodyguard-ul familiei si imediat dupa ce tabloidele incepusera sa scrie ca s-ar fi impacat cu Seal, fostul sot.

Cu toate ca reporterii mondeni scriau ca fostii soti au inceput sa petreaca din nou timp impreuna de dragul copiilor, ba chiar ca intalnirile constante se transformau in cine prelungite si mai apoi in invitatii de a petrece noptile impreuna. Heidi nu i-a mai dat insa o noua sansa lui Seal.

Topmodelul era la inceput de relatie cu Vito, alaturi de care pare tot mai fericita, asa cum o demonstreaza imaginile recente de mai jos:

  • Au confundat camera de hotel cu plaja. Ipostazele fierbinti in care au fost surprinsi Heidi Klum si iubitul ei

related posts

Modifică setările cookies