Au iesit pe strada imbracate doar in costume de baie. Cum arata doua vedete din Marea Britanie atunci cand merg la salon


Desi s-au pregatit zile intregi pentru excursia din Marbella, Jessica Wright si Danielle Armstrong nu au fost pe deplin multumite de rezultate, astfel ca nu au ezitat sa mearga la un salon de cosmetica din orasul iberic.


Cele doua vedete din show-ul The Only Way is Essex au fost fotografiate de paparazzi pe strazile din Marbella in timp ce se indreptau spre respectivul salon. 

 

Imbracate doar in costum de baie, cele doua tinere nu au avut vreo problema sa iasa asa pe strada, sub ochii trecatorilor care le priveau cu insistenta.

 

Daca Jessica a optat pentru un costum de baie negru, dintr-o singura piesa si foarte decupat, Danielle a fost mult mai colorata, intr-un costum de baie din doua piese, cu slipul roz si sutienul fara bretele si multicolor. 

 

Atat Jessica, cat si Danielle se mandresc cu corpuri bine lucrate si bronzate, picioarele lungi si tonifiate si busturile generoase fiind piesele de rezistenta ale lor.


 

  • Au iesit pe strada imbracate doar in costume de baie. Cum arata doua vedete din Marea Britanie atunci cand merg la salon

related posts

Modifică setările cookies