Avea 136 de kilograme si abia se putea misca. Vezi cum arata acum mama sapte copii care a slabit peste 68 de kilograme


Diane Carbonell este o femeie din Statele Unite ale Americii care promoveaza alimentatia sanatoasa dupa ce s-a confruntat jumatate din viata ei cu obezitatea.


Mama a sapte copii, Diane avea 136 de kilograme cand a hotarat sa faca ceva in privinta sanatatii si a felului in care arata. Astfel, a inceput o dieta sanatoasa si si-a schimbat complet stilul de viata, ajungand acum sa cantareasca 68 de kilograme.

Desi batalia ei cu obezitatea a durat 10 ani, Carbonell este acum o femeie complet apta din punct de vedere medical, arata fabulous si a scris o carte intitulata "La revedere pentru totdeauna, 68 de kilograme!" in care ii invata si pe altii sa procedeze ca ea.

Spre deosebire de alte cazuri asemanatoare, Diane si-a atins greutatea ideala in anul 2008 si de atunci pana in prezent nu a facut decat sa se mentina, trecand prin alte trei sarcini si ducandu-le pe toate la bun sfarsit.

Datorita felului sanatos in care a slabit si s-a mentinut, Diane a devenit o adevarata celebritate si a fost constant invitata in emisiuni TV, ea fiind chiar detinatoarea unui blog in care inca le ofera sfaturi celor afalati in aceeasi situatie ca a ei. Cum a reusit?

A facut schimbari simple, dar de efect, in stilul ei de viata. In primul rand, a inceput sa mearga pe jos zilnic macar jumatate de ora. Pe masura ce se simtea mai bine, mergea tot mai mult si tot mai repede. Apoi, s-a intrebat care este motivul pentru care mananca mult si nesanatos? Fiecare om are unul ascuns si, odata identificat, mancatul emotional, de exemplu, sau cel bazat strict pe instinct pot fi controlate.

Nu in ultimul rand, ea a invatat cateva reguli elementare de dieta si a inceput sa manance portii mai mici si a inlocuit fast-food-ul cu alimente sanatoase, fructe si multe legume.

Mai multe informatii despre dieta ei poti gasi pe blogul acesteia. Nu-i asa ca e un exemplu?

  • Avea 136 de kilograme si abia se putea misca. Vezi cum arata acum mama sapte copii care a slabit peste 68 de kilograme

related posts

Modifică setările cookies