Avea tenul distrus de acnee, dar acum e una dintre cele mai sexy femei din lume. Cum arata  in prezent AnnaLynne McCord


In urma cu cativa ani, actrita a surprins pe toata lumea cu o imagine postata pe site-urile de socializare, in care tenul sau aparea plin de cosuri. Acoperit cu straturi groase de machiaj, tenul ei a suferit ani la randul de acnee si de petele ramase in urma cosurilor.
 


Actrita din 90210, AnnaLynne McCord se mandreste acum cu un ten radiant si cu o silueta perfectea.Este o aparitie incantatoare pe Instagram, unde este urmarita de 400.000 de fani. 

Actrita din 90210 si-a incantat  admiratorii cu cea mai recenta fotografie. A facut senzatie intr-o pereche de cizme lungi, din piele intoarsa, o fusta neagra si un body transparent. 

 

Probably not waving at anyone...

O postare distribuită de AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord) pe

Frumoasa blonda a evoluat de la o tanara nesigura pe ea la statutul de sex simbol. 
 

 

????????

O postare distribuită de AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord) pe

 

xxiii

O postare distribuită de AnnaLynne McCord (@theannalynnemccord) pe


In trecut, actrita a dezvaluitca a fost violata cand avea 18 ani. Vedeta a povestit ca la vremea respectiva aspira la o cariera in actorie si locuia in L.A, participand contant la preselctii si auditii pentru filme si seriale. Intr-o noapte, s-a trezit si si-a dat seama ca un amic profita de ea: "La inceput, m-am simtit dezorientata si amortita. M-am prefacut pur si simplu ca dorm in continuare. Nu puteam decat sa ma intreb daca nu cumva am facut ceva gresit si i-am dat impresia falsa ca vreau sa fim mai mult decat amici. Mi-era firca sa-i spun ceva fiindca s-ar fi putut infuria", a spus AnnaLynne.

AnnaLynne a povestit ca, la vremea respectiva, nu si-a dorit decat sa se termine totul mai repede. La un moment dat insa, ea nu a mai rezistat si i-a spus sa inceteze.

Traumatizata de aceasta experienta, AnnaLynne a recunoscut ca si-a dorit de multe ori sa se sinucida si ca a incercat chiar sa-si ia viata dupa fiecare relatie terminata prost. In plus, ea a povestit cum, la un moment dat, s-a intalnit intamplator cu barbatul care a violat-o, iar acesta e negat ce s-a intamplat si a caracterizat acea noapte ca fiind una "minunata".

Gestul barbatului a infuriat-o si de atunci si-a propus sa vorbeasca despre experienta dramatica prin care a trecut si sa se transforme intr-un exemplu pentru cele care se afla in aceeasi situatie. 
 

related posts

Modifică setările cookies