Barbie, varianta umana, a renuntat la machiajul de papusa si arata total diferit. Imaginile cu care si-a uimit fanii


Valeria Lukyanova a devenit cunoscuta ca si "Barbie-varianta umana", insa in ultima perioada a incercat sa se detaseze de aceasta imagine.


Modelul ucrainean s-a supus de bunavoie unui numar exagerat de operatii estetice pentru a arata ca o papusa Barbie in dimensiuni reale, insa in ultimele postari Valeria a renuntat la machiajul excentric. Fara genele false de dimensiuni impresionante, fara lentilele de contact de un albatstru ireal si, sa recunoastem, si fara doza de Photoshop, Valeria arata ca o tanara obisnuita.


Mai nou, senzatia Instagramului si-a descoperit pasiunea pentru fitness, iar trupul sau s-a transformat radical. Valeria a renuntat la silueta snur, ca trasa prin inel, pentru un trup tonifiat si musculos. Mai nou, aceasta arata mai degraba ca o antrenoare de fitness decat o papusa Barbie.Valeria Lukyanova a investit aproape 800.000 de dolari in operatii estetice pentru a arata ca o papusa, insa acum se pare ca este mai degraba atrasa de un stil de viata mai sanatos "Am fost intotdeauna slaba. Mi-am operat doar bustul", a precizat ea.
Foto: Valeria, inainte de transformare

"Acum, corpul meu este mai lucrat. Asta este singura diferenta", a adaugat ucraineanca devenita celebra mai ales pe retelele de socializare, incercand parca sa demonteze zvonurile potrivit carora si-ar fi operat mai mult decat sanii.

  • Barbie, varianta umana, a renuntat la machiajul de papusa si arata total diferit. Imaginile cu care si-a uimit fanii

related posts

Modifică setările cookies