Blake Lively este din nou insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida a vedetei "Gossip Girl"


La fel ca in cazul primei sarcini, Blake Lively a incercat sa tina secret faptul ca va deveni mama. Silueta a dat-o insa de gol, iar paparazzi au fost pe faza si i-au surprins burtica.


Actrita din "Gossip Girl" si sotul ei, Ryan Reynolds, urmeaza sa devina din nou parinti. Drept dovada stau imaginile in care Blake incearca sa isi ascunda burtica pe platourile de filmare ale urmatorului proiect cinematografic.

Discreta din fire, vedeta nu si-a dorit sa faca tam-tam pe seama acestei informatii, insa nici nu a mai avut cum sa tina secretul, avand in vedere ca silueta ei incepe deja sa se schimbe.

Blake Lively si sotul ei, Ryan Reynolds, mai au o fetita impreuna, pe care au vrut sa o ascunda de obiectivele indiscrete ale paparazzilor inca de la inceput. Micuta James s-a nascut in luna decembrie 2014, insa detalii despre numele si sexul ei au aparut cateva luni mai tarziu.

Blake si Ryan nu vor nicidecum sa permita presei sa le invadeze viata privata, asa ca nici de aceasta data nu au confirmat informatia potrivit careia vor avea un copil si nici nu au oferit jurnalistilor alte date suplimentare despre noul membru al familiei lor.

  • Blake Lively este din nou insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida a vedetei Gossip Girl

related posts

Modifică setările cookies