Brigitte Macron, în costum de baie. Cum arată Prima Doamnă a Franței la plajă


De când a devenit Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron a ținut de nenumărate ori prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă. În jurul ei s-au creat nu de puține ori controverse intense, mai ales din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei


Cu 25 de ani mai în vârstă față de Emmanuel Macron, Prima Doamnă a Franței a fost de multe ori criticată- ba că arată mult mai batrână, în comparație cu soțul său, ba că nu se potrivește deloc cu partenereul ei de viață.

În ciuda tuturor criticilor, Brigitte și Emmanuel Macron au o relație frumoasă, iar doamna le-a demonstrat tuturor că le-ar putea da clasă mulor femei mult mai tinere decât ea. 

O fotografie în care apare în costum de baie a făcut înconjurul lumii. În imaginea cu pricina, Brigitte și Emmanuel Macron sunt surprinși în timp ce se țin de mână , în valuri, bucurându-se din plin de vacanță. 

Într-un costum de baie întreg, cu imprimeu floral, Brigitte Mcaron afișează o siluetă adolescentină, cu picioare ferme și brațe lucrate. Fotografia realizată în urmă cu 3 ani, pe vremea când Brigitte Mcaron avea 62 de ani a reprezentat coperta revistei Paris Match.

Sursa foto: Instagram


Citește și: 
Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron si sotia sa a facut inconjurul planetei. Cum arata cele doua fiice ale ei

Soția lui Emmanuel Macron nu se da în lături de la a îmbracă pantaloni mulați, de piele, rochii scurte până deasupra genunchilor și jeanși tinerești, piese vestimentare asortate cu pantofi cu toc foarte înalt. Faptul că adoptă un stil casual-chic, care cu siguranță o ajută să pară mult mai tânăra. 

Presă internațională nu a omis să o observe îndelung pe Brigitte și să expună posibilele intervenții chirurgicale estetice pe care și le-ar fi făcut. Brigitte, care acum este bunică, arată mult mai tânără decât este, o serie de experți punând asta pe seama constituției sale atletice sau pe tunsoare tinerească pe care o poartă, scrie Daily Mail. Însă aceștia mai cred și că Prima Doamna a Franței și-a făcut "îmbunătățiri" estetice: fațete dentare, botox și lifting facial.

  • Brigitte Macron, în costum de baie. Cum arată Prima Doamnă a Franței la plajă

related posts

Modifică setările cookies