Brigitte Năstase, mesaj ironic la adresa noii iubite a lui Ilie Năstase. Ce comentariu i-a lăsat Ioanei pe o rețea de socializare


Brigitte și Ilie Năstase sunt în plin divorț, dar asta nu îi împiedică să înceapă deja relații cu alte persoane. În timp ce Brigitte a plecat într-o vacanță în Turcia cu noul iubit, Ilie se zvonește că se iubește cu fosta logodnică a milionarului Nick Rădoi. Brigitte se pare că a contactat-o deja pe noua iubită a tenismenului și i-a transmis un mesaj plin de ironie.


La scurt timp după ce au apărut primele zvonuri legate de noua relație a lui Ilie Năstase cu Ioana Simoin, Brigitte a căutat-o deja pe rețelele de socializare pentru a lua legătura cu ea. Soția lui Ilie Năstase i-a scris Ioanei un mesaj la cea mai nouă fotografie postat pe Facebook, unde apare lângă un buchet mare cu trandafiri albi: “Adevărul că îți stă bine la măsuța mea de machiaj? Pe care am dat 1800 €… din banii personali”. Nu se știe dacă mesajul respectiv a fost apoi șters de Brigitte sau chiar de Ioana, dar în prezent nu mai este vizibil pe Facebook. A rămas totuși un alt comentariu postat de o admiratoare de-a Ioanei, care i se adresează lui Brigitte: “Brigitte, îmi pare rău pentru ține ...Doamna Ioana are stil! Ah,și mai multe like-uri ca tine”. 

#clessidra #summerstyle #myhome #swimmingpooltime @clessidrashop

A post shared by Brigitte ???? (@brigitte_nastase) on


Ioana Simion are aproximativ 40 de ani, este din Constanța și a fost logodită în trecut cu milionarul român Nick Rădoi. Se pare că nu este prima dată când o fostă iubită de-a lui Nick ajunge în brațele lui Ilie Năstase, care este cu 17 ani mai în vârstă decât milionarul român stabilit în America.

related posts

Modifică setările cookies