Bruce Willis si sotia, aparitie superba. Cum arata cei doi si cat de bine le seamana fetitele pe care le au impreuna


"Cel mai greu de ucis" actor are toate motivele sa fie mandru: 5 fiice si o sotie superba, pe langa o cariera impresionanta, cu roluri care au ramas in istorie. Bruce Willis a aparut la "Room to Grow", alaturi de perechea sa cu 23 de ani mai tanara. Emma Heming, iar fotografii au fost cu ochii pe ei.


Actorul are 3 fete din casatoria anterioara, cu Demi Moore, urmate de alte doua cu Emma Heming, bruneta alaturi de care isi traieste viata, in mod oficial, inca din 2009. In varsta de 62 de ani, Willis pare extrem de mandru de sotia sa de 38 de ani, iar aparitiile lor ii incanta pe fani.

Cei doi formeaza un cuplu discret de la Hollywood, in ciuda faptului ca sunt adesea urmariti de fotografi. Nu se feresc insa sa tina legatura cu fanii cu ajutorul retelelor de socializare, unde ii lasa pe acestia sa le vada si pe cele doua micute de 5 si 2 ani, Mabel si Evelyn. Fetitele sunt adorabile si par sa fi mostenit carisma pe care o au din plin parintii lor.

 

Happy 5th Birthday to this baby doll. She sure brightens up my world ????#loveofmylife #birthdaygirl???? #thisisfive #aprilfoolsbaby

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) onCei doi soti s-au imbratisat si sarutat in fata fotografilor, inalturand, din nou, orice fel de rumoare pe seama diferentei de varsta. Vezi si tu imaginile in galeria foto de mai jos:


  • Bruce Willis si sotia, aparitie superba. Cum arata cei doi si cat de bine le seamana fetitele pe care le au impreuna

related posts

Modifică setările cookies