Care supermodel a fost cea mai sexy Cleopatra de Halloween? Gisele Bundchen sau Heidi Klum?


Americanii spun ca mintile marete gandesc la fel. Gisele si Heidi au demonstrat ca si fotomodelel fac acelasi lucru cand au ales acelasi costum de Halloween pentru anul acesta: regina Cleopatra. Care dintre cele doua a aratat mai bine ca ultima regina a Egiptului, ramane sa decideti voi.


Gisele, care este insarcinata cu cel de-al doilea copil, a postat ieri pe Facebook o fotografie cu costumul ei de Halloween.

Frumoasa brazilianca, in varsta de 32 de ani, s-a costumat in regina Cleopatra, inspirandu-se din look-ul pe care l-a avut Elizabeth Taylor in filmul din 1963 si a optat pentru un fard de ochi albastru intens si o peruca neagra impletita.

Tot in Cleopatra a intentionat sa se deghizeze si Heidi Klum, dar, din nefericire, din cauza Uraganului Sandy, supermodelul german a fost nevoit sa-si anuleze petrecerea anuala de Halloween.

"Prieteni, speram ca voi si cei dragi sunteti in siguranta dupa aceasta furtuna devastatoare. Din motive evidente, anulam pentrecerea de Halloween. Sper s-o amanam pentru viitorul apropiat...poate de Craciun? Speram ca toata lumea e intelegatoare si in siguranta.", a scris ieri vedeta atat pe contul ei de Facebook, cat si pe cel de Twitter.

Heidi le-a aratat insa fanilor ei costumul de Halloween inca de saptamana trecuta, cand a postat pe Facebook o imagine in care il probeaza sub privirea atenta a designerului Martin Izquierdo, care l-a conceput.

Chiar si nemachiata si necoafata, frumoasa nemtoiaca este o Cleopatra foarte reusita, spunem noi.

Care dintre cele doua modele arata mai bine ca regina Egiptului, dupa parerea ta?


  • Care supermodel a fost cea mai sexy Cleopatra de Halloween? Gisele Bundchen sau Heidi Klum?

related posts

Modifică setările cookies