Care vedeta a vandut cele mai multe reviste in 2011?


Sarah Jessica Parker, Mila Kunis, Heidi Klum si Jennifer Aniston au fost printre preferatele cititoarelor. Vezi cine a dezamagit.


Starul din Sex and The City a aparut pe coperta Elle in ianuarie, Vogue in august si Marie Claire in septembrie, iar respectivele numere au fost in top 3 cele mai bine vandute editii ale fiecarei reviste din acel an.

Mila Kunis a devenit anul acesta una dintre preferatele revistelor glossy. Coperta ei GQ din august s-a vandut in peste 205.000 de exemplare, de departe cel mai vandut numar al revistei in 2011. Si revista W s-a bucurat de o crestere cu 15% a vanzarilor cand vedeta a aparut pe coperta ei de martie, iar atunci cand a aparut pe coperta Cosmopolitan in februarie a vandut un numar impresionant de 1.7 milioane de exemplare.

Puterea Milei de a vinde reviste a fost intr-un puternic contrast cu cea a partenerului ei din „Friends with benefits”, Justin Timberlake. Aparitia lui pe coperta Esquire de octombrie a dus la vanzari de numai 73.000 de exemplare, cel mai slab numar al revistei din 2011.

Tot la categoria dezamagiri masculine s-a inscris si Justin Bieber, a carui coperta Vanity Fair din februarie a vandut numai 245.800 de exemplare, situandu-se pe locul 3 al celor mai proaste vanzari ale revistei din 1992 pana in prezent.

Printre celebritatile care au facut revistele sa zboare de pe tarabe s-a numarat Jennifer Aniston, ale carei coperte pentru Marie Claire (iulie) si Elle (noiembrie) au fost in top 3 cele mai bine vandute ale anului.

Nici supermodelul Heidi Klum n-a dus-o mai rau. Copertele Lucky (martie) si Glamour (august) pe care a aparut s-au vandut cel mai bine din anul respectiv.

Numarul din Elle pe care a aparut Gwyneth Paltrow (septembrie) a fost cel mai bine vandut din an.

Vedeta care a aparut pe cea mai prost vanduta revista Elle (iulie) a fost simpatica actrita Emma Stone. Emma a aparut si pe al treilea cel mai prost vandut numar al Vanity Fair, dar a dat lovitura cu Teen Vogue (al doilea cel mai bine vandut numar), Glamour si W.

Omniprezenta vedeta de reality show Kim Kardashian, care a aparut pe mai multe reviste decat orice alta actrita sau cantareata, a pozat pentru cel mai bine vandut numar din Glamour (februarie), a dus la vanzari de 1.8 milioane de exemplare pentru Cosmopolitan de august.

Cu toate acestea, aparitiile ei pe copertele Harper’s Bazaar (martie), Self (aprilie), Lucky (noiembrie) si Marie Claire (decembrie) nu s-au tradus in vanzari peste medie. 

  • Care vedeta a vandut cele mai multe reviste in 2011?

related posts

Modifică setările cookies