Carmen Brumă a pozat la 42 de ani, cum n-a făcut-o deloc la 22. Cum arată în cel mai recent pictorial


Carmen Brumă a pozat la 42 de ani, cum n-a făcut-o deloc la 22 și a stârnit valuri de admirație. Iat-o cum arată acum în lenjerie intimă, în cel mai recent pictorial realizat pentru o revistă destinată mireselor. 


 “Am pozat acum în lenjerie intimă, cum n-am făcut-o la 22 de ani!
 
Carmen Brumă are mare succes în rândul mireselor, drept urmare a și fost prezentă la Târgul de Nunți desfășurat în weekend la Romexpo. Pentru că toate femeile care se căsătoresc vor să arate bine, vedeta le dă sfaturi despre cum să e mențină în formă și să strălucească în ziua nunții. 

Galeria FOTO mai jos


 
“Pozele pe care le-am făcut în lenjerie intimă pentru Ghidul Miresei sunt un fel de preambul pentru viitorul meu program pe care îl pregătesc pentru vară. Pentru cele care își doresc să arate bine în ziua nunții, le invit să cumpere de pe site-ul meu programul  “Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă”.  Important este să arăți bine nu doar într-o rochie de mireasă!

Citește și Carmen Brumă pentru Perfecte.ro. 7 sfaturi pentru o vacanță reușită în care să nu te îngrași

Acest lucru se poate obține cu mijloace fiananciare minime dar cu multă disciplină și perseverență. În luna mai împlinesc 42 de ani, dar am pozat în lenjerie intimă cum n-am pozat la 22. M-am gândit că e un moment bun să fac un astfel de pictorial acum!”, mărturisește Carmen Brumă, care nu și-a serbat niciodată ziua. În luna mai s-a născut și Vlăduț, băiețelul ei, așa că micuțul are prioritate.
 
Întrebată cum se întreține de arată atât de bine acum, Brumă a declarat că atunci când vine primăvara, meniul ei se bazează mai mult pe fructe și legume.
 
De obicei, când se apropie primăvara încerc să întroduc cât mai multe fructe și legume în sezonul lor de coacere. De exemplu, nu mănânc căpșuni în decembrie, mănânc căpșuni în aprilie – mai. Urmează să apară salata verde, ridichiile, ceapa verde, untișorul, așa că abia aștept!”, a mai spus vedeta.

Credit foto: Pictorial pentru Ghidul Miresei

  • Carmen Brumă a pozat la 42 de ani, cum n-a făcut-o deloc la 22. Cum arată în cel mai recent pictorial

related posts

Modifică setările cookies