Cât de norocoasă poate să fie! „Creația” lui Justin Bieber, vânată de Lewis Hamilton


Cindy Kimberly (20 de ani) ar fi modelul perfect pentru tinerele fete care visează să intre peste noapte în lumea celebrităților. 


Ea a devenit o senzație pe internet cu ajutorul unei simple postări făcute pe Instagram de cântărețul Justin Bieber, iar acum zvonurile o dau ca iubită a celebrului pilot de Formula 1 Lewis Hamilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shot by @samdameshek crops coming soon ????@mimithebrand

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

De origine spaniolă, dar născută în Olanda, Cindy a lucrat ca babysitter înainte ca soarta să-i surâdă la finalul anului 2015. Canadianul Justin Bieber a fost cel care a scos-o pe frumoasa brunetă din anonimat, publicând pe contul său de Instagram o fotografie a lui Cindy, care la acea vreme avea 16 ani.

Justin Bieber a vrut doar să-și întrebe „urmăritorii” ce părere au despre calitățile fizice ale lui Cindy, fără să-și dea seama ce avea să urmeze. Imediat, puștoaica din Spania a fost asaltată de oferte din partea creatorilor de modă din întreaga lume, iar viața i s-a schimbat radical. La distanță de trei ani și jumătate, Cindy Kimberly a ajuns un model de top, iar pe Instagram a strâns peste 5 milioane de fani, devenind un important „influencer” în modelling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@superdown for coffee always ????

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

În dragoste, Cindy a avut o relație mediatizată cu olandezul Neels Visser, la rândul său model, însă cei doi s-au despărțit anul trecut. În februarie 2019, tabloidele din Spania au început să speculeze pe marginea unei posibile idile cu Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial în Formula 1. Totul a plecat de la faptul că Cindy și Lewis au fost văzuți împreună pe aeroportul din Barcelona, cu destinația Nisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on

După o perioadă în care niciunul dintre ei n-a dorit să comenteze aspectul, Cindy a fost cea care a rupt oarecum tăcerea, dar n-a făcut decât să sporească suspansul. „Lewis e un prieten bun, îl cunosc de ceva timp, avem prieteni în comun. Sigur că orice prietenie se poate transforma la un moment dat în dragoste”, a spus Kimberly într-un interviu pentru Europa Press.

„De la un bărbat am multe așteptări, n-aș putea să spun doar una. Nunta mea aș vrea să fie în pădure, la fel ca în filmul «Amurg»”, a mai spus focoasa iberică.

related posts

Modifică setările cookies