Cătălin Botezatu, noi reacții despre ținutele purtate de Carmen Iohannis: „Greșesc stiliștii”


Încă de când Klaus Iohannis a devenit președinte al României, Cătălin Botezatu a comentat ținutele purtate de Prima Doamnă, însă nu de fiecare dată a avut reacții pozitive.


Cuplul prezidențial a fost prezent în luna septembrie inclusiv la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, iar la acea vreme Cătălin Botezatu și-a spus părerea în legătură cu rochia purtată de Carmen Iohannis. Iar cuvintele nu au fost unele de laudă.

Recent, designer-ul și-a explicat reacția din luna septembrie, afirmând că el nu a criticat-o pe Carmen Iohannis, ci ținuta purtată și pe stiliștii care au îmbrăcat-o.

„În general, femeile care au un anumit statut, cum este cel de Prima Doamnă, apelează la un stilist. Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte. Greșeli stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii au purtat ținute care au fost comentate negativ. Eu mi-am spus părerea pentru că era vorba despre un eveniment, funeralii de stat, care impunea respectarea unor reguli vestimentare stricte. Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit celor de la Libertatea.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

  • Cătălin Botezatu, noi reacții despre ținutele purtate de Carmen Iohannis: „Greșesc stiliștii”

related posts

Modifică setările cookies