Ce mare a crescut burtica Valentinei Pelinel! FOTO


Proaspăta soție a lui Cristi Borcea este însărcinată în al doilea trimestru și de-abia așteaptă sosirea pe lume a celor două fetițe gemene. 


Fostul model internațional a posatta pe pagina persoanlă de Facebook o fotografie recentă. Într-o rochie neagră, cu flori albe, burtica blondei este foarte vizibilă. 

Dacă până acum de-abia se putea ghici că este însărcinată, acum Valentina arată ca o graviduță emoționată. 

foto: Facebook


Valentina este destul de riguroasă cu stilul de viață. Chiar dacă este însărcinată cu gemene, ea nu a renunțat la sport. Merge frecvent la sală și este foarte atentă dietă. "Genetica este o componentă decisivă, dar eu cred mult în adaptare și în disciplină. Sunt o persoană matinală care reușește să facă multe lucruri până la ora la care alții se trezesc, într-un ritm alert și fără a mă plânge. Totul într-o notă pozitivă, deoarece aceasta este starea mea de spirit constantă." , spunea Valentina într-un interviu pentru www.perfecte.ro.


Valentina și Cristi Borcea mai au împreună un băiețel, pe Milan. Fostul manechin a declarat că este extrem de implicată în educația micuțului. 

" Ce o să facă este alegerea lui, eu știu doar că am responsabilitatea de a-l ghida în această călătorie și a-i fi alături pentru a-i valida trăirile, sentimentele, a-l ajuta să-și înțeleagă emoțiile și să navigheze prin această lume complexă, dar nu să-i aprob deciziile. Vreau să știe că în brațele mele va găsi mereu un spațiu sigur și că îl voi iubi necondiționat toată viața. Îmi doresc să fie un adult capabil de iubire, atenție, înțelegere, bunătate, empatie, dorință de a vedea partea bună a lucrurilor, ambiție și determinare, respect față de reguli și autoritate.  "

  • Ce mare a crescut burtica Valentinei Pelinel! FOTO

related posts

Modifică setările cookies