Cea mai fotogenica prezentatoare TV. Cum a impresionat Maria Menounos la premiera filmului "Furious 7"


Are 36 de ani, se poate lauda cu titlul de Miss Massachussetts Teen USA, pe care l-a obtinut la numai 18 ani, iar in prezent este recunoscuta ca una dintre cele mai sexy prezentatoare tv din Statele Unite.


Maria Menounos, frumoasa vedeta cu origini grecesti, este admirata de milioane de americance datorita perseverentei de care a dat dovada. Motivul? La ora actuala, Maria e recunoscuta pentru silueta ei supla. Vedeta nu a aratat insa intotdeauna la fel de bine, ci dimpotriva, in urma cu numai cativa ani, ea era mai corpolenta cu 19 kilograme.

In varsta de 36 de ani, diva de televiziune a spus ca la vremea respectiva ii lipseau banii, vointa si energia pentru a face o schimbare in viata ei si ca, pana nu a gasit un stil de viata potrivit, nu a reusit sa dea jos kilogramele in plus. 

Acum, arata senzational si impresioneaza la fiecare eveniment monden la care participa, aparitia ei la premiera filmului "Furious 7" fiind dovada clara ca merita sa fie considerata una dintre cele mai frumoase femei din Statele Unite. Iata cum s-a imbracat si cum a fost imortalizata:

  • Cea mai fotogenica prezentatoare TV. Cum a impresionat Maria Menounos la premiera filmului Furious 7

related posts

Modifică setările cookies