Cele mai fit tinere de pe Instagram s-au pozat impreuna. Michelle Lewin si Jen Selter si-au adunat fortele si formele


Una dintre ele nu poate purta blugi, din cauza posteriorului sau bombat si tonifiat, iar cealalta este un guru al fitness-ului. S-au pozat impreuna si imaginea face furori pe Instagram.


Brunetele au adunat sute de mii de aprecieri la o singura imagine, in mai putin de o zi. Formele lor le-au facut celebre, conturile personale de socializare au devenit urmarite de sute de mii de aprecieri, iar ocaziile in care apar in public sunt urmarite cu mare atentie de paparazzi.

Michelle Lewin, in varsta de 31 de ani,  si-a creat un nume la nivel international datorita perseverentei cu care promoveaza un stil de viata sanatoasa si activa aplica cu succes acest stil si pentru ea, astfel ca modelul venezuelean se mandreste cu un corp perfect si tonifiat, rezultatele orelor petrecute in sala de sport fiind impresionante.
 

 

Explaining the effort ❤️✌???? Explicando el esfuerzo

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on


Despre Jen Selter, in varsta de 23 de ani, se spune ca este experta in belfie-uri (selfie-uri de la spate), iar cele 11 milioane de followeri pe care ii are confirma faptul ca tanara arata exceptional. Una dintre imaginile care au luat mintile fanilor sai este cea in care Jen si-a pozat posteriorul imbracat intr-o pereche de blugi care au crapat pe formele ei.

 

I'll just stick to leggings #HappyHumpDay ???????? snapchat - JenSelter

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on


Pe cele doua par sa le lege o proaspata prietenie, iar asta nu poate fi decat spre deliciul fanilor lor, fiindca impreuna formeaza unul dintre cele mai sexy perechi de prietene de pe Instagram.

 

With my girl @jenselter! -Girls just wanna have fun????????

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

  • Cele mai fit tinere de pe Instagram s-au pozat impreuna. Michelle Lewin si Jen Selter si-au adunat fortele si formele

related posts

Modifică setările cookies