Cele mai recente imagini cu ea. Cat s-a maturizat si cum arata Cleo din "H2O: Just Add Water" la 26 de ani


A devenit celebra in intreaga lume dupa ce a jucat rolul unei sirene, asa ca nu e de mirare ca arata senzational. Phoebe Tonkin isi impresioneaza constant fanii, publicand imagini hot cu ea.


Cea mai indragita dintre sirenele H2O, Phoebe Tonkin, a reusit sa cucereasca America si si-a facut debutul in CW cu rolul unei vrajitoare rasfatate serialul "The secret circle". Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in "The Vampire Diaries" si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului "The Originals".

Acolo, Phoebe joaca rolul lui Haley, o femeie-varcolac-hibrid care are legaturi apropiate cu primii vampiri ai lumii, si care trece printr-o serie de situatii periculoase, nebanuite si pline de mister in New Orleans. Ca parte a grupului de actori din "The Originals", Phoebe participa constant la evenimente mondene alaturi de colegii ei si demonstreaza inca o data ca fata timida cu breton ciudat din "H2O" a ramas doar o amintire.

Tonkin s-a transformat intr-o femeie superba si la 26 de ani reuseste sa suceasca mintile tuturor barbatilor. In urma cu putin timp, ea a publicat o imagine pe retelele de socializare care i-a crescut si mai mult popularitatea in randul domnilor, unghiul ales si tinuta in care apare punandu-i in evidenta decolteul amplu.

Phoebe Tonkin are o relatie cu Paul Wesley, actorul care da viata personajului Stefan Salvatore in serialul "The Vamprie Diaries". Desi initial au vrut sa-si tina ascunsa legatura amoroasa, in cele din urma ei au decis sa nu se mai ascunda, acum marcand aparitii indraznete in public.

 

No one takes a portrait like you sweet @darren_mcdonald

A photo posted by Phoe????e Tonkin (@phoebejtonkin) on 

❤ feeling a little Italian here at the #alfaromeoportseapolo @alfaromeo_aus thanks for having us xx

A photo posted by Phoe????e Tonkin (@phoebejtonkin) on


 

Stay golden @tiffanyandco #LoveNotLike #ReturnToTiffany #ad ????

A photo posted by Phoe????e Tonkin (@phoebejtonkin) on


  • Cele mai recente imagini cu ea. Cat s-a maturizat si cum arata Cleo din H2O: Just Add Water la 26 de ani

related posts

Modifică setările cookies