Cele mai tinere femei din familia Kardashian au deja propria lor afacere. Cu ce se ocupa Kendall si Kylie Jenner


In timp ce alte tinere de varsta lor se preocupa de scoala, sau dimpotriva frecventeaza toate cluburile si barurile, Kendall si Kylie Jenner au pus deja la punct prima lor afacere. Vezi despre ce este vorba.


Cea mai controversata familie din showbiz are cu ce sa se laude. Desi Kendall abia a implinit 18 ani, iar Kylie este inca minora, cele doua surori pot fi numite deja femei de succes. Cele doua vedete tocmai si-au lansat propria linie de incaltaminte si genti, in colaborare cu celebrul Steve Madden.

Cu surle si trambite, surorile si-au facut aparitia la evenimentul de lansare a brandului, unde au fost asteptate de nenumarati jurnalisti si fotografi, gata sa suprinda orice ar fi putut spune sau face cele doua vedete.

In timp ce Kendall a optat pentru o fusta neagra, scurta, care i-a scos in evidenta picioarele de manechin si o bluza din dantela si si-a asortat tinuta cu o pereche de sandale negre cu multe barete, Kylie a avut o aparitie mult mai indrazneata si si-a expus corpul intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti si o bluza cu umerii goi si un decolteu adanc.

Obisnuite deja cu celebritatea, avand in vedere faptul ca ambele sunt vedete ale show-ului de televiziune "Keeping up with the Kardashians", surorile s-au bucurat de atentia tuturor celor prezenti la eveniment si au pozat incantate ori de cate ori li s-a solicitat acest lucru. 

  • Cele mai tinere femei din familia Kardashian au deja propria lor afacere. Cu ce se ocupa Kendall si Kylie Jenner

related posts

Modifică setările cookies