Celine Dion, mai imbatranita ca niciodata dupa amenintarile cu moartea pe care le-a primit. Cum a ajuns sa arate solista


Chiar daca amenintarile nu s-au concretizat - spre usurarea artistei -, cantareata  pare destul de afectata de evenimentele care s-au petrecut in ultimele zile, in viata ei.


Zilele trecute, Celine Dion a primit amenintari cu moarte prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter. Chiar daca frumoasa artista nu a patit nimic, se pare ca atacurile verbale au afectat-o destul de mult in plan emotional, dar si-au lasat amprente si asupra aspectului ei fizic.

Prezenta in emisiunea postului de televiziune NBC, "Today Show", program unde si-a promovat cel mai recent album, "Loved Me Back To Life", artista internationala a primit din partea fanilor o serie de comentarii cu privire la titlul albumului, dar si o multime de ironii care au facut legatura intre amenintarile cu moarte la adresa vedetei si noul album.

Desi Celine a incercat sa para mai fericita ca niciodata atunci cand a acordat autografe fanilor si a zambit delicat in fata camerei de parca nimic nu s-ar fi intamplat, ridurile de pe fata, cearcanele si tenul imbatranit sunt dovezile clare stresului din ultimele zile, dar si ale vietii agitate pe care o duce de cativa ani incoace.


 

Nu este prima data cand artista primeste astfel de amenintari. Ce credeti ca se intampla cu adevarat?

  • Celine Dion, mai imbatranita ca niciodata dupa amenintarile cu moartea pe care le-a primit. Cum a ajuns sa arate solista

related posts

Modifică setările cookies