Christina Aguilera este sustinuta intens de "mama" Cher. Nu vi se pare ca seamana?


In incercarea de a "Turn Back Time"( unul dintre cunoscutele hituri semnate Cher), doua dintre cele mai mari artiste ale lumii si-au dat mana, s-au conversat probabil la telefon asa cum fac fetele atunci cand aleg un dress code pentru un anume eveniment si au iesit la rampa pe covorul rosu la premiera filmului Burlesque in Madrid!


Aguilera promoveaza de zor pelicula in care apare in calitate de actrita, iar Cher parca joaca rolul "mamicii" grijulii...Cel putin asa ne descrie fotografia de mai sus relatia dintre cele doua! E interesant, binenteles, si de aplaudat felul in care interpreta hitului "I got you, babe", s-a "conservat" de-a lungul timpului, insa Christina (desi cu mult mai scunda) pare sa-i dea lectii de fitness lui Cher!

Nu ne-am hotarat inca daca alaturarea celor doua ca imagine si felul in care ambele au abordat tinutele burlesque, da bine sau dimpotriva e horror. Evident ca ne-ar fi fost simplu sa spunem NO COMMENT, insa vrem sa stim, perfectelor si parerea voastra, asa ca va intrebam scurt...

E de bine sau de foarte rau???

related posts

Modifică setările cookies