Cine a fost prima femeie din intimitatea Prințului Harry. Detaliul pe care Meghan Markle nu-l știa


Când a dezvăluit că va spune totul în cartea autobiografică, Prințul Harry nu a glumit. Ducele de Sussex a povestit cu lux de amănunte cine a fost prima femeie din viața lui, cum și unde s-a consumat prima aventură intimă.


Cu un talent de povestitor nebănuit, Prințul Harry a mărturisit, cu lux de amănunte, cum a fost prima sa partidă amoroasă. Conform dezvăluirilor din cartea Spare, Ducele de Sussex avea 17 ani când a fost inițiat în tainele amorului, de o femeie mai în vârstă decât el.

Dacă ani la rând s-a speculat că această femeie este actrița britanică Elizabeth Hurley, prințul a risipit acest zvon, declarând că prima sa aventură amoroasă s-a petrecut pe un câmp, în spatele unui pub.

Soțul lui Meghan Markle vorbește despre această experiență ca de un „episod umilitor, cu o femeie mai în vârstă căreia îi plăceau caii macho și care mă trata ca pe un tânăr armăsar”.

Am făcut-o repede, după care m-a bătut în fund și m-a trimis la plimbare. Una dintre multele mele greșeli a fost să las să se întâmple într-un câmp, chiar în spatele unui pub foarte aglomerat. Fără îndoială că cineva ne văzuse”, a scris Prințul Harry.

Trei ani mai târziu, nepotul reginei a început o relație cu Chelsy Davy, prima mare iubire a prințului. Născută în Zimbabwe, ea e azi o femeie de afaceri care deține o companie producătoare de bijuterii și o agenție de turism focusată pe excursii și vacanțe în Africa.

Harry și Chelsy s-au cunoscut în 2004 și erau pe punctul de a se căsători. Înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle, Harry s-a îndrăgostit de altă femeie. Află cine sunt cele două mari iubiri ale Prințului Harry!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Cine a fost prima femeie din intimitatea Prințului Harry. Detaliul pe care Meghan Markle nu-l știa

related posts

Modifică setările cookies