Cine arata mai bine in rochia Victoriei Beckham: designerul sau o femeie cu forme?


Desi mizeaza pe croiuri minimaliste si culori terne, creatiile Victoriei au, se pare, darul de a potenta sex appealul purtatoarelor.


Prezentatoarea TV britanica Carol Vorderman a sucit ieri capetele in studiourile ITV din Londra, atunci cand si-a facut aparitia intr-o rochie gri foarte mulata, cu un decolteu provocator.

Rochia poarta semnatura Victoriei Beckham si a pus perfect in evidenta silueta in forma de clepsidra a vedetei TV britanice.

Smiley nu mai vorbeste cu nimeni de o saptamana. Afla motivul
 

Carol, in varsta de 51 de ani, a cumparat rochia acum doi ani si a purtat-o de mai multe ori si anul trecut, primind numeroase complimente pentru look-ul ei sexy.

Prezentatoarea TV spune ca si-a cumparat rochia dupa ce a vazut-o pe Victoria purtand-o in 2010 si aratand senzational.

“Vreau s-o asigur pe Victoria ca nu sunt o imitatoare obsedata a garderobei ei, chiar daca am purtat mai multe tinute pe care le-a purtat si ea. Nu-mi prea bat capul cu hainele. Cumpar totul online pentru ca nu-mi place sa fac cumparaturi. Pur si simplu se intampla sa ne placa aceleasi rochii.”, a declarat Carol pentru ziarul Daily Mail.

“Nu pot sa promit ca n-o sa mai fiu vazuta in aceeasi rochie ca Victoria Beckham vreodata – am chiar multe creatii de-ale ei care abia asteapta sa fie purtate pentru prima data.”
Spune si tu: pe cine arata mai bine rochia?
 

  • Cine arata mai bine in rochia Victoriei Beckham: designerul sau o femeie cu forme?

related posts

Modifică setările cookies