Claudia Pavel si Madalina din bandul “Happy Hour” povestesc cele mai amuzante farse pe care le-au facut de 1 aprilie


Zi grea pentru cei nascuti pe 1 aprilie! Madalina, cantareata blonda din bandul „Happy Hour” are un exemplu in familie si povesteste ce inseamna sa te aniversezi de ziua pacalelii. Cantareata Claudia Pavel nu e tocmai experta in farse, insa se poate lauda cu niste exemple.


„Acum, nu prea mai sunt pusa pe sotii, dar imi amintesc ca pe vremea cand eram la scoala, planificam inca de pe 31 martie farsele pe care urma sa le fac pe 1 aprilie. Cele mai amuzante, bineinteles ca se intamplau la scoala. Dar nu eram eu capul rautatilor, colaboram si cu ceilalti colegi de clasa. Intr-un an, ne-am hotarat sa „furam” catalogul, tocmai de la ora dirigintei. Dupa zeci de minute de cautari, am hotarat sa nu mai pastram tensiunea si sa i-l inapoiem. Doar ca diriginta ne-a raspuns cu aceeasi moneda, spunandu-ne ca toti cei care am contribuit la aceasta farsa vom avea nota scazuta la purtare. Dupa o ora plina de emotii, am sarbatorit cum se cuvine 1 aprilie. Nota scazuta la purtare a fost farsa pe care diriginta ne-a intors-o,” povesteste Claudia.

„Eu personal nu am facut farse pentru ca nu ma pricep si nici nu mi-a jucat cineva vreo festa de 1 aprilie. Dar pot sa va spun ca mama mea este nascuta pe 1 aprilie. Chiar ea mi-a povestit razand ca atunci cand s-a nascut si bunicul meu a fost instiintat de toata familia ca are o fetita, a crezut initial ca este o farsa. Asa ca a venit la spital sa o vada pe mama abia a doua zi, cand a constatat ca nu fusese deloc o farsa,” isi aminteste Madalina.
 
 

related posts

Modifică setările cookies