Conchita Wurst nu mai arata asa! La ce schimbare a apelat si cat de bine o prinde noul look


Desi de cateva luni incoace nu s-a mai auzit nimic despre Conchita Wurst, artista originara din Austria si-a continuat cariera si a profitat de succesul obtinut la Eurovision pentru a sustine concerte si a se implica in proiecte de televiziune.


Asa cum probabil va amintiti, Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision printr-o prestatie live impecabila si a atras atentia asupra sa datorita alegerilor vestimentare indraznete si a look-ului inedit. Cu numele de scena Wurst si un aspect fizic aparte, Conchita s-a transformat rapid intr-un personaj.

Urmarita de presa constant in lunile ce au urmat concursului Eurovision, Conchita a intrat apoi intr-un con de umbra. Cariera artistei a inflorit insa, iar concertele si aparitiile televizate au continuat. Ba mai mult, ea face acum parte dintr-un proiect german numit "It takes 2".

 

Time for the third round of #ItTakes2! ???????????????????? 20:15 ???? @rtlde #theunstoppables

A photo posted by conchita (@conchitawurst) on

Pentru aparitiile la TV, Conchita se reinventeza constant si marcheaza tot felul de schimbari de look, care mai de care mai spectaculoase. Recent, de pilda, ea s-a vopsit roscata si si-a aranjat parul in stil retro, uimindu-si fanii de pe Instagram, cu care tine legatura.

Iata cum arata cea mai controversata concurenta de la Eurovision:

  • Conchita Wurst nu mai arata asa! La ce schimbare a apelat si cat de bine o prinde noul look

related posts

Modifică setările cookies