CONCURS: Pune o poza cu cea mai chic coafura a ta pe coperta Perfecte.ro si castiga un kit de ingrijire a parului de la Pantene!


Vara, parul este mult mai sensibil decat in orice alta perioada a anului. Soarele neprietenos, umiditatea, clorul de la piscina - toti acesti factori nocivi iti pot da adevarate batai de cap. Tocmai acum, insa, parul tau trebuie sa arate cel mai bine.


Participa la concurs si castiga kit-ul de ingrijire care te va ajuta sa-ti pastrezi parul stralucitor si sanatos, indiferent de temperatura.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a participa la concurs,  trebuie sa incarci o poza cu tine cu o coafura intersanta pe PAGINA DE CONCURS si sa iti completeze datele personale in campurile obligatorii. Roaga-ti apoi prietenii sa dea like pozei - primele 4 imagini cu cel mai mare numar de like-uri vor castiga saptamanal cate un kit Pantene.

Ce poti castiga?

Saptamanal vor exista 4 premii, fiecare constand intr-un kit  Pantene Anti-Breakage & Repair format din Pantene Anti-Breakage & Repair Shampoo, Pantene Anti-Breakage & Repair Conditioner, Pantene Anti-Breakage & Repair Mask, Pantene Anti-Breakage & Repair Split End Serum.

Cand si cum se anunta castigatorii?

Desemnarea castigatorilor se va face saptamanal, vineri, la ora 15:00,cele 4 castigatoare fiind alese in functie de numarul de like-uri pe care le-au primit la poza pe care au incarcat-o.

Cat dureaza concursul?

Concursul se desfasoara in intervalul 11.06.2012-29.06.2012

Pentru mai multe detalii consulta REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Lista de castigatori o poti vedea aici!


related posts

Modifică setările cookies