Copiii lui Michael Jackson si-au facut tatuaje-pereche. Paris si Prince si-au desenat acelasi lucru pe corp


Copiii lui Michael Jackon isi calca pe urme unul altuia, iar daca mezinul Blanket , in varsta de 15 ani, nu se expune si este rareori surprins de fotografi, Paris si Prince se bucura de faima atat in paginile publicatiilor cat si pe retelele de socializare. Cei doi frati mai mari si-au facut acum tatuaje pereche.


In timp ce Paris, acum in varsta de 18 ani, si-a aratat latura rebela in urma cu mai mult timp, Prince, in varsta de 20 de ani, abia acum a inceput sa ii calce pe urme. Tanarul s-a tatuat pe spate, mana si piept, iar acum el si sora sa mai mica au decis ca este timpul sa isi faca tatuaje pereche.

Paris si Prince si-au desenat pe glezne semnele yin si yang, s-au fotografiat si au postat imaginea pe internet. Paris, care are tatuat semnul yin, a scris in dreptul imaginii despre semnificatia simbolurilor, dar si despre faptul ca fratele sau este cel mai bun prieten pe care il are:  "Cateodata simt ca fratele meu si cu mine avem aceleasi ganduri, doar ca el nu are filtru si le verbalizeaza mereu. Desi complet opusi, la fel ca noi doi, inseparabililele semne yin si yang lucreaza impreuna pentru a gasi sau a produce un echilibru", a scris Paris langa imagine.

 

/yin/ [in Chinese philosophy] the passive female principle of the universe, characterized as female and sustaining and associated with structure, night, the moon, fluidity, calmness, the earth, darkness, cold, death, and ascends energy. /yang/ the active male principle of the universe, characterized as male and creative and associated with function, the sky and sun, speed, expression, heaven, heat, light, birth, and descends energy. sometimes i feel like my big brother and i always think the same thoughts, he just doesn't have a filter and always vocalizes them ???? though total opposites, like my gooko and i, the inseparable yin and yang work together finding and causing balance within each other. matchies with my bestie @princejackson! ❤️

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) onPrince a dat uitarii imaginea de baietel timid, cu parul lung de acum opt ani, de la moartea tatalui sau. Paparazii l-au fotografiat fumand, iar pe retelele de socializare incearca sa promoveze o imagine de bad boy. Cel mai mare dintre copiii lui Michael Jackson practica sporturi extreme, ii place sa se dea cu skateboardul si sa faca box.
  • Copiii lui Michael Jackson si-au facut tatuaje-pereche. Paris si Prince si-au desenat acelasi lucru pe corp

related posts

Modifică setările cookies