Cu abdomenul de fier la vedere. Serena Williams, aparitie neasteptata intr-un top de dimensiuni reduse


E criticata pentru felul in care arata, dar nu se fereste sa se imbrace in tinute sexy. In urma cu putin timp, Serena a participat la o petrecere karaoke si si-a scos in evidenta abdomenul plin de patratele.


Nu are corp de model, insa asta o face speciala. Desi nu i-a fost usor sa ajunga in acest punct, Serena Williams spune ca a ajuns sa-si accepte, ba chiar sa-si iubeasca formele, iar drept dovada sta cea mai recenta tinuta purtat de sportiva.

Cu un top alb de dimensiuni reduse si pantaloni mulati, jucatoarea de tenis s-a distrat la petrecerea karaoke organizata de Delta Airlines' Baseline Sessions, la Londra. La fel de spectaculoase ca hainele de pe ea au fost si unghiile Serenei, care are diploma de tehnician in manichiura si este pasionata de acest domeniu.

Revenind insa la corpul ei intens criticat, intr-un interviu acordat pentru Saturday Times, sportiva de 34 de ani a marturisit ca a intampinat dificultati in a se acomoda cu fizicul musculos, diferit fata de cel al colegelor din circuitul profesionist de tenis: "A fost greu sa-mi accept formele. Doar incercati sa alergati cu bustul meu care se balanseaza in sus si in jos. Ma deranjeaza, ca sa nu mai zic ca este si periculos, pentru ca imi afecteaza ligamentele", a declarat sportiva. 

Americanca a pozat de curand pentru calendarul Pirelli, iar prin intermediul fotografiilor realizate de Annie Leibowitz si-a dorit sa transmita un mesaj important si anume ca exista mai multe modalitati prin care femeile pot arata bine, indiferent de formele si dimensiunile lor.

  • Cu abdomenul de fier la vedere. Serena Williams, aparitie neasteptata intr-un top de dimensiuni reduse

related posts

Modifică setările cookies