Cum arată fiica actriței Milla Jovovich. A moștenit frumusețea mamei sale


În vârstă de 42 de ani, Milla Jovovich este mama a doi copii, Ever Gabo (11 ani) și Dashiel (3 ani).


Milla, care a devenit celebră pe plan internațional, în anii '90, ca supermodel, este acum renumită pentru rolul personajului principal al francizei ”Resident Evil”.

Citește și: Filmele care au marcat o generatie. Cum arata acum actorii care au jucat in "Laguna Albastra"

De altfel, în cel mai recent film, aceasta a lucrat alături de fiica sa cea mare, Ever Gabo, descriind experiența ”de-a dreptul specială”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Într-un interviu pentru MailOnline, actrița nu s-a putut abține să o laude pe Ever pentru talentul actoricesc: ”A jucat chiar mai bine decât mine. A fost minunat să o urmăresc pe Ever lucrând pentru că adoră actoria, o tratează cu multă seriozitate și este excepțională”, a explicat actrița. Pentru rolul, micuța Ever a trebuit să memoreze un limbaj tehnic extrem de complicat și să își rostească replicile cu accent englezesc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Actrița de origine ucraineană, care mai are o fetiță, Dashiel, cu regizorul britanic Paul W. S. Anderson, este o eroină nu numai în peliculele de acțiune în care joacă, dar și în viața reală, pentru propriii copii. 

Aceasta a mărturisit ”cu toată modestia” cât de mult o admiră Ever, cea mică declarând că mama ei este ”foarte cool”. 

”Copilul cel mic, în mod clar, crede că sunt cea mai bună mamă din lume”, a recunoscut Milla. ”Fiica cea mare crede că sunt cea mai bună la toate și nu doar mulțumită filmelor în care joc”.

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies