Cupluri de celebritati despre care se spune ca au casnicii "deschise". Ce vedete au voie sa insele


Unele cupluri de la Hollywood pur si simplu nu cred in fidelitate. "Ma indoiesc ca fidelitatea este pur si simplu necesara intr-o relatie", spunea in trecut Angelina Jolie. Probabil ca Brad Pitt nu a fost intocmai de acord cu ea. Insa sunt mai multe celebritati care nu pun asa mare pret pe monogamie. 


Will Smith si Jada PinkettDe ani de zile se zvoneste ca acest cuplu are o casnicie deschisa, Will Smith permitandu-i sotiei sa se cupleze cu cine vrea. Se pare ca si el ar avea aceleasi drepturi, insa sotia aparent nu ar fi profitat de libertatea oferita de partenerul ei. S-a zvonit de nenumarate ori ca cei doi ar divorta, insa acest lucru nu s-a intamplat: Will Smith si Jada Pinkett formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt impreuna de peste 20 de ani.

Megan Fox si Brian Austin Green

Au fost la un pas sa divorteze, depusesera si actele... dar au aflat ca Megan a ramas insarcinata. Era cel de-al treilea copil al cuplului, tot un baietel. De dragul copiilor, Megan Fox si Brian Austin Green au zis sa mai acorde o sansa relatiei lor. 
Se zvoneste ca si relatia lor ar fi una deschisa, in care se mai pot abate de la regulile stricte ale casniciei :)

Pink & Carey Hart

Pink si sotul ei au avut mari probleme in casnicie in trecut, ajungand chiar la divort 2008. Se pare ca aceasta libertate lor nu le-a priit. Dupa ce s-au impacat, cei doi soti au anulat intelegerea potrivit careia casnicia lor ar fi una "deschisa".


Ethan Hawke & Ryan Shawhughes

Actorul a spus mai demult, in cadrul unui interviu, ca fidelitatea i se pare un lucru "copilaresc". Ethan Hawke si Ryan Shawhughes sunt casatoriti inca din 2008, insa nu fidelitatea este cea care ii tine impreuna.

  • Cupluri de celebritati despre care se spune ca au casnicii deschise . Ce vedete au voie sa insele

related posts

Modifică setările cookies