De Craciun, Paris Hilton a facut scufundari in Hawaii FOTO


Paris Hilton nu este genul care sa petreaca sarbatorile in stil traditional. De Craciun, Paris a facut scuba diving alaturi de iubitul ei in Hawaii, a mers la sala de fitness a hotelului, iar seara a uitat de orele de gimnastica si a mancat pana nu a mai putut... sau cel putin asa pare dupa cum arata burtica ei ceva mai umflata decat de obicei!


Paris Hilton pare in culmea fericirii alaturi de noul ei iubit Cy Waits. De cand sunt impreuna, parca tot ce fac este sa petreaca in continuu - paparazzii i-au suprins numai pe plaje insorite si la petreceri. Ceea ce nu este nimic iesit din comun pentru un party animal ca Paris Hilton.

Slabuta de fel, Paris Hilton arata ceva mai implinita zilele acestea. Nu e de mirare, avand in vedere ca sunt sarbatorile: la urma urmei, si vedetele tot oameni sunt! Iar cum Paris Hilton este o pofticioasa, probabil nu s-a putut abtine sa nu guste din toate bunatatile de la cina festiva de Craciun. Oricum, incearca sa compenseze prin sport -  de Craciun a stat doua ore la sala!

Intra in galeria foto sa vezi cum s-a distrat Paris Hilton de Craciun!

  • De Craciun, Paris Hilton a facut scufundari in Hawaii FOTO

related posts

Modifică setările cookies