De unde a mostenit Dakota Jonhson silueta impecabila. Mama ei, trup de fotomodel de 59 de ani


Melanie Griffith a fost unul din sex simbolurile anilor '80 si una dintre actritele invidiate de majoritatea femeilor datorita casniciei sale cu Antonio Bamderas. 


La 59 de ani, Melanie ramane una dintre cele mai admirate vedete de la Hollywood, desi multi o critica pentru operatiile estetice pe care si le-a facut si care, intr-o vreme, ii lasasera chipul desfigurat. La corp insa, mama Dakotei Johnson arata fenomenal.

Paparazzii au surprins-o intr-o zi obisnuita si actrita arata fantastic. Imbracata intr-o pereche de jeansi mulati, un tricou simplu alb si un sacou clasic, Melanie are un corp de pustoaica.

De-a lungul timpului, Dakota Johnson si-a facut mai multe interventii estetice, nu toate chiar reusite. Fostul ei sot, Antonio Banderas, i-a interzis sa mai apeleze la asa ceva.

“Dorinta pasionala pentru frumuste e un lucru teribil. I-am interzis sa mai aiba vreo operatie estetica. E ceva cu care am fost amandoi de-acord pentru binele casatoriei noastre", a declarat in trecut acesta, acuzandu-i pe producatorii de la Hollywood ca au marginalizat-o pe Melanie din cauza problemelor cu bautura si drogurile.

Dakota si-a cunoscut primul sot, pe Don Johnson, pe cand avea numai 14 ani.  Dragostea dintre ei a fost atat de intensa, incat la scurt timp s-au mutat impreuna. Au oficializat logodna cand ea a implinit varsta de 18 ani si pentru multi ziaristi din presa Hollywoodiana pareau a forma un cuplu puternic. Mariajul nu a supravietuit nici macar anului 1976, insa cei doi s-au impacat peste mai bine de 10 ani. S-au recasatorit in 1989. Fiica lor, Dakota, s-a nascut la foarte scurt timp dupa impacare, in acelasi an, pe 4 octombrie. Casnicia nu a rezistat insa nici de aceasta data, iar cei doi au divortat dupa 7 ani.

  • De unde a mostenit Dakota Jonhson silueta impecabila. Mama ei, trup de fotomodel de 59 de ani

related posts

Modifică setările cookies