Despartire la Hollywood. Ce cuplu indragit de fani a decis sa puna punct relatiei


Brooklyn Beckham are doar 17 ani insa deja este extrem de cunoscut in randul adolescentilor din intreaga lume. Tanarul Beckham si Chloe Moretz, in varsta de 19 ani au devenit usor unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Hollywood. Asta pana de curand, se pare.


Fiul lui David si al Victoriei Beckham pare sa cucereasca tinerele intr-un mod educat si linistit, el nefiind unul dintre adolescentii excentrici si implicati in scandaluri ale generatiei din care face parte.

Brooklyn a devenit unul dintre cei mai populari adolescenti: pe Instagram este urmarit de aproape 5 milioane de fani, iar stadiul relatiilor sale este unul dintre subiectele interesante pentru internauti.


Brooklyn si Chloe au confirmat in mod public relatia, aparand impreuna pe covorul rosu, la premiera noului film "Neighbors 2: Sorority Rising", din a carui productie face parte frumoasa blonda.

Acum, insa, totul pare sa fi luat o intorsatura neplacuta. Cei doi ar fi pus capat relatiei candva pe parcursul ultimelor saptamani.

In timp ce Brooklyn petrecea o vacanta alaturi de  familia sa, situatia amoroasa alaturi de Chloe a avut de suferit, tanarul fiind vazut intr-o stare  aparent trista, la intoarcerea acasa, scrie Daily Mail.

  • Despartire la Hollywood. Ce cuplu indragit de fani a decis sa puna punct relatiei

related posts

Modifică setările cookies