E cea mai buna cantareata din istoria "Britanicii au talent", dar fanii nu o vor in finala. Motivul stupid pentru care a iscat un adevarat scandal in Anglia


Micuta Arisxandra Libantino a socat o lume intreaga in momentul in care a aparut pe scena la Britain’s Got Talent, intrucat la numai 11 ani are o voce pe care zeci de staruri din intreaga lume si-ar dori-o.


Chiar daca vocea ei este incredibila, multi cred ca stresul cauzat de participarea la un astfel de show la doar 11 ani va avea repercusiuni grave asupra copilului si protesteaza impotriva participarii la show.

Parintii ei, Aristotle si Elma, au inscris-o pe fiica lor la concurs fiind perfect constienti de talentul pe care il are, dar si dorind sa castige marele premiu de 250.000 de lire pentru a-si achita datoriile. Arisxandra are doar 11 ani, dar canta ca o profesionista si a uimit o sala intreaga cu vocea ei incredibila, primind nu numai sansa de a canta in semifinala ci si voturile publicului. 

Copila a ajuns pana in finala celui mai urmarit show din Marea Britanie, dar multi se tem ca daca nu va castiga concursul, va suferi ingrozitor. O asemenea dezamagire ar putea avea repercusiuni grave asupra psihicului ei, iar multi fani ai emisiunii considera ca a fost o greseala din partea juriului sa ii permita sa avanseze atat de mult.

Aceasta nu este prima data cand micuta Arisxandra cauzeaza probleme producatorilor, ea fiind criticata si pentru alegerea melodiei care a cantat-o in preselectii. Cantecul se intituleaza "One Night Only" si are mai multe teme adulte, nepotrivite pentru un copil de doar 11 ani. 

Multi utilizatori Twitter si-au aratat nemultumirea in momentul in care Arisxandra a inceput sa planga de fericire in momentul in care a primit vestea ca va participa la marea finala.  Ei au declarat ca nu este destul de mare sau stabila emotional pentru a face fata unei dezamagiri si ca producatorii ar fi trebuit sa ia asta in considerare inainte. 

Simon Cowell, cel mai important membru al juriului, crede insa ca daca ai talent, atunci asta e tot ce conteaza. "Cui ii pasa cati ani ai. Te distrezi, nu-i asa?", a declarat acesta in direct la Britain’s Got Talent, chiar dupa ce Arisxandra a socat din nou o intreaga sala cu prestatia ei puternica.

Tu ce parere ai despre aceasta controversa? Crezi ca Arisxandra este prea tanara pentru a participa la un asemenea show?

related posts

Modifică setările cookies