E din ce in ce mai suplu. Cum a ajuns sa arate acum Jonah Hill, actorul care cantarea 136kg in "Wolf of Wall Street"


Se spune ca e faimos mai mult datorita greutatii sale decat a rolurilor jucate. Nimic mai fals! Starul nominalizat de doua ori la Oscar primeste contracte peste contracte si e hotarat sa-si schimbe stilul de viata pentru a fi implinit pe toate planurile.


A devenit in numai cateva luni unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood, si asta datorita rolului de senzatie pe care l-a facut in "Wolf of Wall Street" alaturi de Leonardo DiCaprio si Margot Robbie. Desi mai jucase in filme pana atunci, rolul oferit de Martin Scorsese l-a propulsat in cinematografia moderna.

Din pacate pentru el insa, Jonah Hill a reusit sa-si creeze o nisa in Cetatea Filmului si sa primeasca doar roluri de grasut amuzant. Cu toate ca a castigat si 30 de milioane de dolari pe an, starul a decis sa puna punct si sa adopte un stil de viata sanatos si sa slabeasca, riscandu-si cariera.

"Dorinta de a fi sanatos este ceva ce a venit cu maturizarea. Este dificil, pentru ca oamenii vor ca tu sa ramai aceeasi persoana care erai atunci cand te-au cunoscut. Iubesc sa fac filme amuzante, dar vreau sa ma maturizez in privinta modului in care ma ingrijesc, cu riscul de a pierde contracte", povestea Jonah care a uimit pe toata lumea cand a slabit aproximativ 40 de kilograme.

Starul a mai avut o perioada in care a dat jos surplusul, insa tot pentru anumite roluri s-a ingrasat la loc. De data aceasta, el este hotarat sa arate si sa se simta bine si a apelat la un nutritionist pentru a-si atinge scopul: "Cel mai greu mi-e sa renunt la bere. I-am zis sa gaseasca o solutie prin care sa ma ajute sa slabesc fara sa fiu nevoit sa nu mai beau bere, care ingrasa".

  • E din ce in ce mai suplu. Cum a ajuns sa arate acum Jonah Hill, actorul care cantarea 136kg in Wolf of Wall Street

related posts

Modifică setările cookies