Ea are 38 de ani, el are 25. Nicole Scherzinger si iubitul sau, aparitie rara in public. Cum au fost vazuti


A trecut printr-o relatie tumultoasa cu Lewis Hamilton, care s-a finalizat cu multe aparitii in presa, insa Nicole a depasit momentul neplacut, iar acum are o relatie cu sportivul Grigor Dimitrov. 


Jucatorul de tenis s-a iubit in trecut cu Maria Sharapova si chiar s-a spus despre cei doi ca au fost logoditi, insa acum este clar ca are o relatie cat se poate de serioasa cu Nicole. Desi este mai mare decat el cu 13 ani, diferenta este prea putin notabila.

Atat Nicole cat si Dimitrov sunt rezervati in ceea ce priveste aparitiile in public si nici nu isi fac simtita relatia pe retelele de socializare, spre deosebire de postarile pe care le aveau in relatiile din trecut. 

Cei doi indragostiti nu ajung foarte des in vazul fotografilor impreuna, dar au mai fost pozati in timp ce se aflau intr-o vacanta romantica, in trecut, in superbele insule din Portofino. Desi la mii de kilometri distanta de SUA si angajatii publicatiilor mondene de acolo, cei doi nu au reusit sa se fereasca de paparazzi si au fost pozati in ipostaze tandre.

De curand au fost din nou fotografiati impreuna, la aproape un an de relatie, iar aparitia i-a aratat cat se poate de apropiati. Imbracati casual, Nicole si Dimitrov au fost vazuti tinandu-se de mana si grabindu-se sa iasa din bataia camerelor de fotografiat.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Ea are 38 de ani, el are 25. Nicole Scherzinger si iubitul sau, aparitie rara in public. Cum au fost vazuti

related posts

Modifică setările cookies