Ele sunt actritele din spatele Printeselor Disney. Stiai pe cine asculti, atunci cand te uiti la aceste desene animate?


Ele sutn actritele care dau voce celor mai indragite personaje din lume. De la Belle, din "Frumoasa si Bestia", pana la Aurora din Frumoasa din "Padurea Adormita", fiecare printesa din desenele animate primeste vocea unei actrite. Iar cateva dintre ele seamana fizic. Vezi personajele mai jos:


1. Paige O'Hara este cea care da voce frumoasei Belle, din "Frumoasa si Bestia"2. Ilene Woods
este frumusetea pe care o auzi atunci cand urmaresti Cenusareasa. Actrita a suferit de Alzheimer si a uitat complet ca vocea ei apare in desen, insa asistentele care o ingrijeau spun ca se simtea mult mai bine atunci cand asculta ""A Dream Is A Wish Your Heart Makes".3. Mary Costa este cantareata de opera, iar vocea ei este folosita pentru personajul Aurora, din "Frumoasa din Padurea Adormita". In prezent are varsta de 86 de ani.4. Ariel poarta vocea lui Jodi Benson, desi exista persoane care cred ca este vorba despre Alyssa Milano.5. Linda Larkin este Jasmine in varianta reala :)
6.Irene Bedard este Pocahontas, iar asemanari exista si la nivel fizic, intre actrita si personaj7. Ming-Na wen seamana cu Mulan, nu-i asa? :)


8.Mandy Moore este Rapunzel :)  • Ele sunt actritele din spatele Printeselor Disney. Stiai pe cine asculti, atunci cand te uiti la aceste desene animate?

related posts

Modifică setările cookies