Era una dintre cele mai mari dive ale anilor '80, dar a ajuns o epava. Uite cum arata actrita Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, fara machiaj


Este mama superbei actrite Kate Hudson, care i-a mostenit frumusetea si talentul. Viitorul nu pare roz pentru apreciata Hudson, mai ales daca timpul va fi la fel de necrutator cu ea, cum a fost cu mama ei.


In urma cu o zi Kate Hudson a avut o aparitie de vis pe covorul rosu al unui eveniment monden marca Hollywood. In aceeasi zi, mama sa intorcea la randul ei capetele paparazzilor, din motive total opuse insa.

Cea care candva reusea sa atraga blitz-urile aparatelor de fotografiat, facandu-i pe toti sa vorbeasca adespre frumusetea si eleganta ei le-a oferit de data aceasta jurnalistilor un spectacol trist.

Timpul nu a iertat-o pe vedeta in varsta de 66 de ani, care pierde pe zi ce trece batalia cu gravitatia. Ridurile proeminente, busutul lasat si aspectul neglijent au adus-o pe Goldie pe primele pagini ale ziarelor, toti intrebandu-se ce s-a intamplat cu frumoasa actrita pe care o idolatrizau in tinerete.

  • Era una dintre cele mai mari dive ale anilor 80, dar a ajuns o epava. Uite cum arata actrita Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, fara machiaj

related posts

Modifică setările cookies