"Este cel mai natural lucru". Pictorialul indraznet pe care l-a realizat Olivia Wilde. Cum a pozat actrita alaturi de fiul ei


Olivia Wilde a realizat un pictorial indraznet pentru cel mai recent numar al revistei Glamour, actrita aparand in fotografii alaturi de micul Otis in timp ce alapta.


Vedeta de 30 de ani a lasat la o parte inhibitiile si a fost protagonista unei sedinte foto inedite, in care apare impreuna impreuna cu fiul ei in timp ce il alapta, portretul fiind unul emotionant si inspirational.

"Sa fiu fotografiata alaturi de Otis a fost perfect deoarece orice imaginea a mea de acum nu ar mai fi completa fara identitatea de mama. Sa alaptez este cel mai natural lucru", a declarat actrita.

Olivia Wilde se alatura mai multor vedete de la Hollywood care sustin prin diverse modalitati si campanii alaptatul in orice conditii, printre acestea numarandu-se Gisele, Miranda Kerr, Jaime Pressly si Gwen Stefani.

Vedeta a ales sa le impartaseasca fanilor imaginea din revista intr-un mod destul de amuzant, pe o retea de socializare cu mesajul: "Otis a cerut un milkshake. Noroc ca am unul permanent cu mine". 

 

related posts

Modifică setările cookies