Fara pic de grasime sau celulita. Nu o sa ghicesti niciodata ce varsta are posesoarea acestui corp perfect si voluptuos


Atentie, Kim Kardashian, se anunta o noua regina a costumului de baie! Cu forme apetisante si un trup ferm, posesoarea siluetei care a facut furori in Barbados are toate sansele sa o surclaseze pe celebra vedeta de reality show.


Nimic deosebit pana aici, numai ca in timp ce Kim Kardashian are 32 de ani, Emma Forbes, vedeta din imagini, are nici mai mult nici mai putin de 47!

Imbracata intr-un costum de baie intr-o piesa de culoare albastra, vedeta din Marea Britanie a hotarat ca este mai plecut sa iti petreci Craciunul pe o insula insorita din Barbados, decat in friguroasa Londra.

Astfel, ea a rezervat bilete la cel mai scump hotel din tara de bastina a Rihannei si, impreuna cu sotul ei bancher, s-a lasat alintata de soare si apa, petrecand totodata timp de calitate cu cei doi copii ai sai in varsta de 13, respectiv 16 ani.

Prezentatoarea nu si-a uitat insa nici fanii de acasa, ea postandu-le in continuare sfaturi pe contul personal de Twitter si pe site, mai ales ca este considerata una dintre cei mai buni traineri de lifestyle din Marea Britanie.

Nu stim voi, dar noi sigur ne dorim sa aratam la fel de bine ca ea la 47 de ani si dupa doua sarcini. Merita un Like?

  • Fara pic de grasime sau celulita. Nu o sa ghicesti niciodata ce varsta are posesoarea acestui corp perfect si voluptuos

related posts

Modifică setările cookies