Femeia cu cel mai lung par impletit din lume. Cum arata coditele de 6 metri pe care le poarta


Dupa 25 de ani in care nu si-a tuns parul, americanca a intrat in cartea recordurilor si se bucura de atentia deosebita a mass-mediei.


Americanca se lauda cu ocuparea locului intai in categoria "Cel mai lung par din lume" in Cartea Recordurilor. La momentul acordarii respectivului premiu, adica in urma cu 3 ani de zile, parul atingea o lungime de aproximativ 6 metri, iar de atunci pana in prezent a mai castigat cativa centimetri in plus.

Femeia a declarat ca podoaba ei capilara a ajuns la aceasta dimensiune dupa ce timp de 25 de ani nu s-a tuns deloc. Nici in perioada urmatoare nu are de gand sa taie vreun centimetru din lungimea parului, desi procesul de curatare este unui greoi.

Aceasta a precizat ca o data pe saptamana, ea dedica in jur de 30 de minute din timpul ei, spalarii parului. Daca in trecut costurile erau foarte mari, caci avea nevoie de multe sampoane pentru o singura spalare, in prezent femeia detine propria linie de produse de ingrijire a parului, astfel incat datorita ingredientelor pe care aceste produse le au la baza, are nevoie doar de cateva sampoane pentru a-si curata parul.

Femeia cu cel mai lung par din lume recunoaste ca se bucura de castiguri financiare de pe urma mediatizarii cazului ei, iar pe langa interviurile pe care le acorda revistelor si televiziunilor, aceasta participa si la diverse show-uri in care maestrii parului fac demonstratii de stil.

Intrebata care este parerea celor din jur cu privire la imensa ei podoaba capilara, americanca a recunoscut ca este admirata de trecatori, iar multi dintre ei doresc sa faca fotografii cu ea sau sa obtina autografe, in timp ce altii in numar mult mai mic sunt oarecum socati de lungimea parului, fiind de parere ca acesta seamana mai mult cu un sarpe.

related posts

Modifică setările cookies