Fetita din Karate Kid, la sase ani de la premiera filmului. Cum arata acum frumoasa Meiying


A jucat alaturi de Jaden Smith si Jackie Chan in "Karate Kid" si i-a cucerit pe toti cu frumusetea si talentul ei. Cum arata acum fetita-minune care i-a dat viata lui Meiying?


Wenwen Han a primit in urma cu sase ani rolul care i-a adus faima internationala. Alaturi de Jaden Smith si Jackie Chan, ea a readus pe micile ecrane unul din cele mai indragite filme de actiune ale tuturor timpurilor: Karate Kid.

Spre deosebire de Jaden insa, actorul care a jucat rolul principal, Wenwen nu a trecut printr-o schimbare atat de drastica. In timp ce fiul lui Will Smith a devenit un "filosof" pe Twitter si si-a schimbat radical atitudinea si stilul, frumoasa chinezoaica a ramas la fel de finuta ca acum sase ani.


Actrita, violonista si dansatoare, dupa lansarea filmului Karate Kid, Wenwen stransese a strans rapid peste zece mii de prieteni pe Twitter. Atunci, toti vorbeau despre ea si ii preziceau un viitor stralucit in showbiz. Ca multi ati copii care au cunoscut rapid succesul, actrita a reintrat insa rapid intr-un con de umbra si nu s-au mai auzit la fel de multe lucruri despre ea pe plan international.

Pentru o vreme, ea a mai publicat imagini pe retelele de socializare, apoi a disparut complet din atentia presei si a fanilor.

  • Fetita din Karate Kid, la sase ani de la premiera filmului. Cum arata acum frumoasa Meiying

related posts

Modifică setările cookies