Fiicele lui Stallone, aparitie inedita la un eveniment. Vor fi incoronate "Miss Globurile de Aur"


Fetele lui Silvester Sophia, 20 de ani, Sistine, 18, si Scarlet Stallone, 14, s-au transformat in adevarate domnisoare. Tinerele au fost prezente la nominalizarile Golden Globes 2017, ocazie cu care s-a aflat ca ele vor fi primul trio din istorie care va fi "incoronat" Miss Globurile de Aur, un premiu neoficial, dar ravnit de multe domnisoare :)


Sophia, Sistine si Scarlet Stallone au mostenit frumusetea mamei lor, fostul model Jennifer Flavin. Cele trei surori au fost admirate la ceremonia de anuntare a nominalizatilor la Golden Globes. Imbracate casual sic, tinerele sunt combinatia perfecta intre parintii lor celebri.

Cea mai mare dintre surori, Sophia, a avut o tinuta neagra cu umerii goi si s-a accesorizat cu o pereche de cercei rotunzi, in stilul lui Jennifer Lopez. 

Mezina, Scarlet, este cea din mijloc, singura care a purtat fusta la acest eveniment. Fiica mijlocie, Sistine, in varsta de 18 ani, a fost responsabila cu selfie-urile :) 

Sistine a dezvaluit in urma cu numai cateva luni ca isi doreste sa intre in lumea modei si sa devina manechin, la fel ca Jennifer Flavin. "Mama e cea care m-a indrumat catre aceasta cariera. M-a invatat care sunt unghiurile mele bune, cum sa le maschez pe cele proaste, cum sa pasesc pe podium si cum sa ma transform atunci cand port o anumita creatie vestimentara. Modelling-ul se aseamana mult cu actoria pentru ca trebuie sa iti schimbi atitudinea si stilul in functie de ce ti se cere", a marturisit Sistine.

  • Fiicele lui Stallone, aparitie inedita la un eveniment. Vor fi incoronate Miss Globurile de Aur

related posts

Modifică setările cookies