Focoasa Iulia - pacalita sa renunte la haine pentru o reclama


O reclama pentru creme-minune de bronzat, asta stia Bomba Iulia ca va face cu Agentia X daca dovedeste ca e suficient de sexoasa, de bronzata, e relaxata, de mondena si de cooperanta.

 


Asa ca, atunci cand s-a vazut cu presupusul agent de la asa-zisa fabrica de reclame si fotomodele, evident un reporter Happy Hour sub acoperire, Iulia a fost cat se poate de deschisa si de dornica sa arate ca merita  sa fie celebra la cel mai inalt nivel.

A acceptat instant sa pozeze cu snurulet si un minuscul sutien, si-a scos fundul la inaintare, si-a pus in evidenta tatuajul, s-a mangaiat, s-a asezat in patru labe, toate acestea in timp ce incerca sa-si ascunda burtica si celulita. Evident, a dat fotografului si indicatii pretioase de genul: "sa nu se vada celulita, sa nu se vada burtica, sa nu se vada picioarele murdare."
 
Bombita de Pitesti tocmai anuntase ca si-a marit tariful pentru defilari in cluburi, dar pentru Happy Hour a fost... oferta speciala. Maruta a surprins-o in toata splendoarea ei la sfarsitul sedintei foto si i-a dat vestea ca nu va deveni supermodel international, ci e personaj principal intr-o farsa marca Happy Hour!

Vezi aici cum a reactionat Iulia Tabacaru la farsa lui Maruta

related posts

Modifică setările cookies