Formau cel mai sexy cuplu, dar și-au spus adio! Gigi Hadid și Zayn s-au despărțit după doi ani de relație


Cele două vedete au anunțat pe rețelele de socializare faptul că s-au despărțit. Zayn a fost primul care a postat pe Twitter un mesaj emoționant, iar la scurt timp a făcut același lucru și Gigi. 


Zayn și Gigi Hadid și-au dorit ca fanii lor să afle direct de la ei veste conform căreia și-au spus adio după doi ani de relație. Artistul a scris pe Twitter: “Eu și Gigi am avut o relație incredibil de specială, plină de iubire și distracție și am un enorm respect și multă adorație pentru ea ca femeie și prietenă. Are un suflet minunat. Sunt recunoscător tuturor fanilor care ne respectă această decizie dificilă și intimitatea în aceste momente. Ne-am fi dorit să aflați această veste întâi de la noi. Va iubim”.
La scurt timp, și Gigi a confirmat ruptura dintre ea și Zayn și a ales să facă anunțul tot pe Twitter: “Declarațiile de după despărțire par mai mereu impersonale pentru că nu ai cum să transmiți prin cuvinte tot ceea ce doi oameni trăiesc împreună timp de câțiva ani… nu doar într-o relație, ci în viață în general. Voi fi mereu recunoscătoare pentru dragostea, timpul petrecut și lecțiile de viață pe care eu și Z le-am împărtășit. Îi doresc numai bine și voi continua să-l susțin ca pe un prieten pentru care am un mare respect și o mare iubire. Cât despre viitor… orice este scris să se întâmple, se va întâmplă”.


 

@voguemagazine

A post shared by Zayn Malik (@zayn) onNu se știe care a fost motivul despărțirii lor dar, cu doar două luni în urmă, atunci când Zayn a împlinit 25 de ani, Gigi îi făcea declarații de dragoste pe Instagram: “Îl iubesc pe acest bărbat mai mult decât aș putea spune în cuvinte”. Tot la începutul acestui an, au apărut imagini cu noul tatuaj pe care și l-a făcut Zayn pe piept. Artistul și-a tatuat ochii iubitei lui despre care spunea în 2017 că este totul pentru el.

Fanii celor doi au fost șocați de veste, dar au apreciat faptul că s-au despărțit în condiții bune, că doi oameni maturi. 

related posts

Modifică setările cookies